VERZEND, ANNULERINGS EN TERUGBETALINGSBELEIDVerzendbeleid
1. Bestellingen voor kleine pakketten en groothandel kunnen alleen afzonderlijk worden gedaan en kunnen om organisatorische redenen niet worden gecombineerd. De koper zal als gevolg hiervan geen extra bezorgkosten oplopen.
2. De verkoper behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren (zonder een reden op te geven) om economische redenen. Als een product is uitverkocht, wordt alleen een vervangend product van gelijke waarde verstrekt als daar uitdrukkelijk om wordt gevraagd. Annuleringen worden alleen geaccepteerd voor producten die niet worden verzonden.
3. Alle goederen die vanuit het magazijn kunnen worden afgeleverd, worden over het algemeen binnen 2 werkdagen verzonden. Eenmaal verzonden, duurt de levering binnen de E. U. 3 - 10 werkdagen en voor producten die tot 6 weken in andere landen worden afgeleverd. De gegeven details van leveringstermijnen zijn niet bindend.

Annuleringsbeleid
1. Annuleringen worden alleen geaccepteerd voor bestellingen die nog niet zijn verwerkt.
2. Gezien het delicate karakter van deze goederen is er geen wettelijk recht om zaad terug te geven als het eenmaal is afgeleverd. Eventuele gebreken worden overwogen onder de voorwaarden zoals uiteengezet in de sectie "garantie".
3. In geval van daadwerkelijke annulering, dient elke contractuele prestatie die door een van beide partijen is ontvangen, te worden geretourneerd en alle gemaakte bezittingen (zoals rente) te worden kwijtgescholden.
4. Alle transportkosten in verband met retourzendingen zijn voor rekening van de koper
5. Indien de Koper geheel of gedeeltelijk niet in staat is om het contractuele product dat hij van de Verkoper heeft ontvangen terug te sturen, of wanneer dit alleen mogelijk is in een verslechterde toestand, dan is de Koper aansprakelijk voor een vergoeding voor de waarde die verloren is. Dit is niet van toepassing op de aankoop van goederen waarbij deze verslechtering uitsluitend voortkomt uit het testen ervan zoals bij een winkeltransactie mogelijk was geweest. De Koper kan dit compensatieplicht anders vermijden als de Koper het artikel niet als eigenaar gebruikt en acties vermijdt die de waarde ervan kunnen verlagen. Items die als een pakket kunnen worden verzonden, moeten worden geretourneerd tegen kosten en risico van de Verkoper.

Betalingsbeleid
Female Seeds biedt een terugbetaling voor de meeste artikelen binnen 30 dagen na ontvangst van de levering. U kunt deze pagina raadplegen voor meer informatie over ons restitutiebeleid.
Bij Female Seeds willen we dat je de best mogelijke ervaring hebt elke keer dat je bij ons winkelt. U kunt uw bestelling ook binnen 14 dagen zonder opgave van reden annuleren, of u zou kunnen besluiten om gebruik te maken van uw wettelijke recht om goederen te weigeren die beschadigd zijn of van onvoldoende kwaliteit zijn, ongeschikt voor het doel, of niet zoals beschreven. Als je bestelling niet binnen 30 dagen na verzending arriveert, zullen we je bestelling vervangen en opnieuw verzenden. U kunt er echter ook voor kiezen om uw bestelling te annuleren.

Female Seeds zadenproducten
Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat de terugbetaling is verwerkt. De tijdlijn waarbinnen de terugbetaling op uw bankrekening wordt weergegeven, is afhankelijk van de locatie van uw bank en van hun eigen processen.
Houd er rekening mee dat u op grond van ons retourlabel het artikel op eigen kosten moet retourneren.

Wettelijke annulering recht
U hebt wettelijk het recht om uw bestelling om welke reden dan ook te annuleren binnen 14 dagen vanaf de dag dat u het item ontvangt. Raadpleeg onderstaande om uw annuleringsrecht uit te oefenen.

Herroepingsrecht
U hebt het recht om zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 dagen uw overeenkomst met Female Seeds te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na dag 1, waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het fysieke bezit van de uiteindelijke levering verkrijgt.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u eerst Female Seeds op de hoogte te stellen zodat wij uw betalingsgegevens via de website kunnen controleren.

E-mail: info@femaleseeds
Zodra dit is gebeurd, kunt u de overeenkomst intrekken via een intrekkingsformulier in de voettekst van onze website, in de sectie klantenservice.

HERROEPINGSFORMULIER (.doc)

Gevolgen van de opname
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u van ons alle betalingen die u tot dat moment hebt gemaakt, inclusief bezorgkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten als gevolg van uw keuze voor een andere bezorgmethode dan de goedkoopste standaard leveringsoptie die door ons wordt aangeboden) en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat we zijn geïnformeerd over uw beslissing om de overeenkomst te herroepen.
We betalen u terug via dezelfde betaalmethode waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt uitgevoerd, met uitzondering van contante betalingen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor een dergelijke terugbetaling.
Nadat u onze klantenservice hebt bereikt, sturen we u per e-mail een bevestiging van de terugbetaling.