JURIDISCHE DISCLAIMERElk land heeft zijn eigen wetten met betrekking tot de aanschaf en ontkieming van wietzaden. In de meeste landen is het illegaal om cannabiszaden te ontkiemen. Raadpleeg altijd uw lokale toepasselijke wetgeving voordat u tot aanschaf overgaat om te controleren of u cannabiszaden mag kopen en deze al dan niet mag ontkiemen. Handel altijd in overeenstemming met uw lokale wetgeving.

Voor het Verenigd Koninkrijk wijzen wij erop dat artikel 6 van de Misuse of Drugs Act 1971 bepaalt dat het een overtreding is om een ​​plant van het geslacht Cannabis in het Verenigd Koninkrijk te kweken zonder een vergunning van de Secretary of State.

Voor Nederland kan elke klant niet meer dan 25 zaden per jaar aanschaffen.

Alle informatie in ons promotiemateriaal en op onze website is uitsluitend bedoelt voor educatieve doeleinden. Het is NIET bedoeld om het gebruik van illegale of gereguleerde substanties te bevorderen, of om aan te zetten en/ of te vergoelijken.

Alle producten op onze site zijn niet bedoeld voor illegaal gebruik. Wij verkopen zaden onder het voorbehoud dat ze niet worden gebruikt in strijd met de wet, dus raadpleeg altijd uw lokale wetgeving voordat u cannabiszaden koopt. Female Seeds aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Tot slot, klanten van Female Seeds moeten 18 jaar of ouder zijn.