Dream Berry

Dream Berry

4 Zaden €28,00
10 Zaden €67,00

Genetica: (Blueberry x Haze) x Nev Haze x Blueberry Cheesecake
Binnen: 9-10 weken
Buiten: Ja. Zie pagina ... voor geschikte buitenzones wereldwijd en bijbehorende oogstperiodes
Hoogte: Binnen: 80-150 cm | Buiten: 2 -4 meter
Opbrengst: Binnen: 200 - 400 g / m² | Buiten: 200 - 1500 g / plant
Smaak / geur: zoet en zacht als Blueberry, met wat houtachtige Haze en kruidenondertonen
Effect: zeer creatief en energieke high. De perfecte soort voor overdag waar je altijd van hebt gedroomd!

Het motto van Female Seeds is "so easy", en dat is het zeker als je deze nieuwe Sativa-Dominant-hybride, de Dream Berry, gaat kweken. We stabiliseerden een Blue Dream-kloon en gebruikte die als moeder. Die kruisten we met een Blueberry-dominante Blueberry Cheesecake-feno. Deze nieuwe Sativa-dominante hybride zal je nieuwe favoriet zijn voor overdag. Ze heeft een zeer creatieve, energieke en opbeurende cerebrale high in combinatie met een zachte, ontspannen bodyhigh. Ze maakt iedereen spraakzaam en kan zeker worden omschreven als een sociale high. Dream Berry ontspant en verlicht pijnklachten, misselijkheid en verlicht depressie.

Dream Berry produceert middelgrote tot grote toppen. Ze ontwikkelt overwegend keiharde toppen met knoppen op de onderste takken die wat luchtiger zijn. Als ze goed is gedroogd ziet ze er fantastisch uit! De plant is relatief kort en compact met veel bladeren en brede zijtakken. Bladeren zijn voornamelijk donkergroen. Eén fenotype heeft echter een vage blauwe glans op haar bladeren, terwijl een ander fenotype een bijna donkere paarsachtige teint heeft, dankzij haar Blueberry-afkomst. Een ander belangrijk detail om vermelden is de zichtbare overdaad aan lange, dikke soortpers.

Dream Berry kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Buiten bij voorkeur in een droog klimaat, een matig vochtig klimaat of een mediterraan klimaat. Dat komt door de compacte bud structuur en schimmelproblemen waarmee de plant te maken zou krijgen bij een te hoge luchtvochtigheid. Dream Berry bloeit binnen 9-10 weken wanneer deze binnen wordt gekweekt.

Ze begint langzaam, maar zodra de bloei begint, heeft ze de neiging zich wijd te vertakken, als een echte Sativa. Zoals eerder vermeld, is deze plant gemakkelijk te kweken, vergeeft hij kleine vergissingen. Ze heeft hij geen specifieke voeding noch specifieke aandacht nodig. Ze vindt het heerlijk om getraind te worden en door te toppen creëer je ruimte tussen de takken, zodat licht ook de onderste takken kan bereiken. Hierdoor kun je de productie maximaliseren.

De geur doet denken aan de bosbes vanwege haar zoetheid en vanwege de subtiele bessentonen. Die geur is complex dankzij een interessante dennengeur met kruidig zure tonen, dankzij haar Haze-voorouders.

Like this product? Please follow us!

Er zijn nog een reviews voor dit product geschreven. Help je mede kweker door een review te schijven, bedankt!

Schrijf een review

Uw beoordeling