Chem OG®

Chem OG®

4 Zaden €28,00
10 Zaden €67,00

Genetica: OG Kush x Chemdawg
Binnen: 8-9 weken
Buiten: Ja. Zie pagina ... voor geschikte buitenzones wereldwijd en bijbehorende oogstperiodes
Hoogte: Binnen: 80-110 cm | Buiten: 1,5-2,5m
Opbrengst: Binnen: 500-600 g / m² | Buiten: 600-1200g/plant
Smaak / geur: Zachte en delicate geur. Een intense smaakcombinatie: citroen, dennen en aards met een scherpe diesel / brandstof smaak.
Effect: intens en langdurig, het combineert een opbeurende en stimulerende high met een meer kalmerende Indica-effect

Deze Amerikaanse OG-soort is het resultaat van het kruisen van een OG Kush-moeder met een zeer krachtige originele Chemdawg-vader. Ze is een sterke, resistente en stevige plant. Dankzij haar genen produceert de planten OG Kush-achtige toppen, echt dicht en popcorn vormig.

Ze is een zeer productieve plant, met lichtgroen gekleurde bladeren (met verschillende feno's hebben de bladeren de neiging een geelachtig groen uiterlijk te krijgen) en levendige groene toppen. Deze toppen zijn overvloedig bedekt met oranje stampers die de plant een mooie en aantrekkelijke uitstraling geven. Naast de oranje stampers hebben de toppen een zeer opvallende laag trichomen.

Houd de vochtigheid laag in de laatste stadia om schimmel te voorkomen. Ze geschikt voor verschillende teelttechnieken. Ze is een veelzijdige plant en reageert goed op stress en overvoeding. Screen of Green trainingsmethode is een sterk aanbevolen methode.

Om te roken is ze zacht en delicaat en charmeert ze met een intense combinatie van smaken. Men kan duidelijk aangename tonen van zure citroen, dennen, aardachtige en een houtachtige smaak onderscheiden. Dat is te danken aan zijn OG Kush-afkomst, terwijl dankzij de Chemdawg-vader de soort een zeer onderscheidende, prominente zure smaak krijgt met die typische diesel/ brandstof-smaak.

Het effect is intens, langdurig en combineert twee verschillende highs. In eerste instantie een eerste opbeurende en stimulerende high. Die zich ontwikkelt tot een meer indica-effect met een meer kalmerende werking. Hoewel het geen complete couch-lock soort is, helpt het je nog steeds te ontspannen en stress te verlichten.

Like this product? Please follow us!

Er zijn nog een reviews voor dit product geschreven. Help je mede kweker door een review te schijven, bedankt!

Schrijf een review

Uw beoordeling